logoRisorsa 12@300x

Resurssit 4

Online-työkalut ja koulutukset

Kuvaus ja tavoitteet

Tämä resurssipaketti pohjautuu aiempiin resurssipaketteihin (1-3) ja se on omistettu aiempien tuotosten soveltamiseen ja kehittämiseen. Paketin työkalut on tarkoitettu voimaannuttamaan ammattilaisia hyödyntämään hankkeen tuotoksia ja mukauttamaan niitä omaan käyttöönsä, sekä tarjoamaan tukea verkossa viestimiseen.
Tämän osuuden tavoitteet ovat kolmitahoiset:
– Nettisivujen kehittäminen: tuotteiden saavuttavuuden varmistaminen kaikille eri kohderyhmille.
– Koulutukset: ammattilaisten kouluttaminen ja tukeminen tuotteiden käytössä (koulutuspaketit, videotutoriaalit).
– Käyttäjäkokemukset ja palautteet: käyttäjäkokemusvideot ja palautteiden avulla materiaalien kehittäminen.

Kohderyhmät

Kaikki kohderyhmät, joita projektissa on aiemmin mainittu. Varsinkin kielten opettajat ja kouluttajat, taide- ja kulttuurialan opettajat, taidealan ammattilaiset, artesaanit ja kielten oppijat jne.

Tuotokset

– Kaikilla hankkeen kielellä luettavissa oleva nettisivu (englanti, italia, liettua, ranska ja suomi) (ks. tarkemmin alla)

– Sarja 2–3 minuutin pituisia tutoriaalivideoita jokaisesta hankkeen vaiheesta, joissa tuotteet esitellään pedagogisin keinoin. Lyhyt videokokoelma julkaistaan myös englanninkielisenä (voit hyödyntää automaattisia tekstityksiä muilla kielillä).

– 8 podcastia, jotka perustuvat opettajien ja ammattilaisten palautteeseen tuotteista. Nämä podcastit pyrkivät jakamaan hyviä käytänteitä kulttuuriin liittyvässä etäviestinnässä ja ne on suunnattu ammattilaisille ja aikuisopiskelijoille.

– Jokaisessa partnerimaassa järjestettiin koulutuskurssi opettajille, kulttuurialan ammattilaisille ja yhteiskunnan toimijoille. Kurssilla esitellään hankkeen aikana kehitettyjä tuotteita ja metodeja.

Työpaketin vetäjä – “WEB PER TUTTI”

  

CORDIALIS Erasmus+ Hanke
2021-1-FR01-KA220-ADU-000033544
cordialis.project @gmail.com

Euroopan komission tuki tämän julkaisun tuotannolle ei tarkoita sellaisen sisällön hyväksymistä, joka kuvastaa vain tekijöiden näkemyksiä, eikä komissiota voida pitää vastuussa julkaisun sisältämien tietojen mahdollisesta käytöstä.